На Черкащині борщ коштує більше ста гривень

В Україні в третині регіонів можна приготувати борщ вартістю менше 100 грн.

Про це написав у Facebook директор асоціації постачальників торгівельних мереж Олексій Дорошенко.. Для приготування взяли найпростіший рецепт: свинина – 600 гр, картопля та буряк – по 500 гр, капуста – 300 гр, морква та цибуля – по 200 гр, томатна паста – 3 столові ложки, вода питна – 3,5 – 4 л, лавровий лист, сіль, перець – за смаком, сметана – 250 гр. «На Черкащині приготувати борщ коштує недешево — 102 гривеня. Середня вартість борщу в Україні – 103,3 гривні», – написав у Facebook директор асоціації постачальників торгівельних мереж Олексій Дорошенко.

Найдорожчий борщовий набір – на Одещині – 110,9грн, а от у Житомирській та Львівській  областях – найдешевший 96,6грн.

Comments are closed.