Вероніка Могила з села Гельмязів Золотоніського району торік стала володаркою титулу “Золота принцеса України”, прагне стати моделлю і блогеркою. Дівчинка поєднує багатогранне навчання з участю в фотосесіях, зйомками реклами та фестивалях.

Про це пише Черкаський край.

У загальноосвітній школі Вероніка надає перевагу математиці, любить читати, займатися фізичною культурою, хоче глибоко опанувати англійську мову. Успішно навчається в музичній школі по класу фортепіано, хореографії, займається вокалом, акторським мистецтвом, моделлінгом, а у вільний час знімає відео в мобільному додатку “LIKE” та замислила створити власний інтернетканал.

Дівчинка демонструвала одяг на дизайнерських показах “Junior Fashion Week FW 18-19”, “BIRTHDAY MAIN PEOPLE”, “Modas fashion day kids”, “FASHION SHOW no stop”. Виступала на балу “ЗОЛОТА ПРИНЦЕСА та ЗОЛОТИЙ ПРИНЦ УКРАЇНИ-2019” і стала номінанткою “Golden princess of Ukraine 2018”.

Юна акторка знялася в дитячому гумористичному кіножурналі “Байки”, брала участь у фотоконкурсі “BLOND У КАДРІ”, стала моделлю каталогу дизайнера Олени Білик “Little Photomodel of the Ukraine”, обличчям глянцю “Fashion Today: 100 найкрасивіших дітей України”, учасницею п’ятого ювілейного фестивалю “Діти за майбутнє України”.

7_685978a8ce5dbc1417e3c5ac969df580

Вероніка Могила ще й фотомодель для реклами одягу відомого українського дизайнера Андре Тана дитячого бренду а.TAN.kids та магазину турецьких меблів для дітей Cilek, її фото прикрашає журнал BABY Fashion WORLD тм, обкладинку книги Енциклопедія дитячих талантів “Найвидатніші діти України”. Відзначена дипломом і медаллю ТОП-25 “Найвидатніші діти України”.

Вероніка Могила кожного дня ламає стереотипи, що дівчатка в селі не мають часу й можливостей для самореалізації. У сім років вона вже успішна й наполеглива у подоланні перешкод до здійснення мрії.