Про водні об’єкти області черкащани можуть дізнатися, скориставшись інтерактивною мапою

73

В області розроблена й діє інтерактивна карта водних об’єктів за межами населених пунктів. Над нею працювали фахівці Департаменту агропромислового розвитку ОДА._DSC0380

Директор Департаменту АПР Ігор Колодка зазначає, що створювали карту за результатами поновлених договорів оренди земельних ділянок водного фонду, укладених договорів оренди водних об’єктів та внесення водних об’єктів до переліку водних об’єктів, що виставляють на земельні торги.

– Відповідні позначки інформують про об’єкти на території. Карта має неабиякий попит, і вже на сьогодні ми зафіксували 5,5 тисяч переглядів, – констатував Ігор Леонідович._DSC0386

За словами т.в.о. голови ОДА Тараса Висоцького під головуванням якого відбулось засідання, така карта – досить корисна й зручна для громадян та потребує максимального поширення:

– Завдяки мапі кожен бажаючий може ознайомитися із земельними ділянками під водними об’єктами, які виставляють в області на земельні торги. А також ті, що вже перебувають в оренді, – зауважив Тарас Миколайович.

Важливо, що розширення на мапі дозволяє детально розглянути конкретне місце розташування водного об’єкту в певному населеному пункті. Більше того, громадяни мають змогу ознайомитися із характеристикою об’єкту, що подається на мапі, а також визначитися, приміром, із участю в аукціоні тощо.

МАПА розміщена на веб-сайті Департаменту АПР ОДА.

1