Ювілейний Х Молодіжний фестиваль “Маніфест Вулиці-2019” відбудеться 28 липня в Черкасах, на території розважально-оздоровчого комплексу “Бочка”.

Про це інформує пресслужба БК “Черкаські Мавпи”.

В межах фестивалю відбудеться однойменний турнір з баскетболу 3Х3. Змагання пройдуть за підтримки “Федерації Баскетболу України” і традиційно мають зібрати кращих стрітболістів з усієї України. Окрім спортивної частини свята заплановано виступи творчо обдарованої молоді Черкас.

Востаннє “Маніфест Вулиці” проводився в 2016 році в незвичній, на території черкаського аеропорту, в межах фестивалю швидкості “SUN DRIVE FEST”.

Наразі на “Бочці” триває ремонт баскетбольного майданчика, тому прийшлося змістити дату проведення фестивалю і турніру на 28 липня 2019 р. Організатори фестивалю перепрошують за незручності. Вже менше ніж за 2 тижні гостинні Черкаси прийматимуть гравців з усієї України. В паузах між матчами, гравці зможуть відпочити на розташованому поруч дніпровському пляжі та відвідати страви від шеф-повара розважально-оздоровчого комплексу “Бочка”.

Переможці та фіналісти будуть нагороджені кубком, медалями, грошовими та цінними призами від партнерів фестивалю та організаторів.

На яскравий фестиваль літа запрошують вболівальників та глядачів.

Де: пляж “Бочка”
Коли: 28 липня, 11:00-20:00
Ціна: вхід безкоштовний
Що з тобою мати: гарний настрій!