В Умані автомобіль «Hyundai» пролетів через клумбу, протаранив бордюр і зупинився просто перед дверима поліції. На пробитій шині водій проїхав за відділок, а далі почав міняти колесо. Свідок події розповів, що поліцейські, які бачили все на власні очі, навіть не підійшли до водія. Тому чоловік викликав патрульних через «102». Водія Hyundai він тримав до приїзду опергрупи. Той пропонував йому гроші, аби «вирішити питання».

Про це йдеться у сюжеті «Надзвичайних новин».

Виявилося, що водій є працівником поліції. Коли почали оформлювати порушення – водій Hyundai зник. Втім, чоловік на відео схожий саме на Дмитра Нечая, співробітника того самого поліцейського райвідділку, під двері якого він заїхав.

За день до інциденту він пішов у відпустку, бо його дружина народила доньку. Дійсно, на автівці були вітальні листівки, тому привід святкувати спиртним у молодого батька був.

Як стало відомо журналістам, горе-копа вже звільнили з роботи – в Умані він встиг пропрацювати дільничним всього кілька місяців. До цього був патрульним у рідному селищі на Вінниччині.

Детальніше дивіться у сюжеті: