Військового з Черкащини, який 19 липня загинув на Сході, Олександра Бардалима поховають у неділю 21 липня в рідному місті Корсуні-Шевченківському.

Про це на своїй сторінці  в соціальній мережі Фейсбук повідомляє черкащанка Галина Добровольська.

О 12-00 з батьківського дому (за адресою вул. Карбишева, 9) Олександра перевезуть до храму; о 13-00 – прощання та відспівування загиблого героя у Спасо-Преображенському храмі ПЦУ (біля районного будинку культури) , потім – скорботна хода і поховання на цвинтарі за інтернатом. У неділю на перехресті вул. Чорновола-В.Стуса (біля базару) буде встановлена волонтерська скринька для збору благодійної допомоги.

Завтра на Черкащині попрощаються із загиблим війковим

Нагадаємо, що в п’ятницю, 19 липня, на північних околицях окупованого Донбасу загинув корсунець Бардалим Олександр, 1986 року народження, випускник міської школи №2, військовий ЗСУ, командир взводу, старшина. Загинув, рятуючи свого пораненого побратима.

– Як нам повідомили в Корсунь-Шевченківському райвійськкоматі, воїн був на війні від 2015 року. Спершу служив за мобілізацією, потім підписав контракт. Всі знайомі та друзі Олександра характеризують його так: відповідальний, позитивний, світлий, добрий, щирий, надійний товариш, вірний друг, прекрасний син і брат, неймовірно-чудовий чоловік і татко. У Корсуні всі приголомшені трагічною новиною. Висловлюють щирі співчуття родичам загиблого Захисника. Збирають кошти, щоб підтримати фінансово сім’ю у цей важкий час (реквізити на фото).  Місцева влада оголосила неділю 21 липня жалобним днем, – написала черкащанка.