Понад 1000 христинівчан прийшли попрощатися із загиблим земляком сержантом Олександром Грицаюком. 25 серпня він зазнав тяжких поранень після обстрілу бойовиками українських позицій. Декілька днів лікарі Дніпропетровської клінічної лікарні імені Мечнікова боролися за його життя. На жаль 01 вересня серце українського захисника перестало битися.

Зранку Благочинний Христинівського району Української Православної Церкви Київського Патріархату настоятель храму Святої Трійці протоієрей отець Геннадій провів панахиду за загиблим бійцем.
Після цього тіло загиблого військовослужбовця привезли до Христинівського районного Будинку культури, де відбулась церемонія прощання.

Участь в церемонії прощання взяли керівники району та міста, представники місцевого самоврядування, депутати місцевих рад, делегації трудових колективів, військовослужбовці, громадські організації та пересічні громадяни. Колоною христинівчани рушили центром міста аби провести захисника в останній шлях. Біля стели учасникам АТО христинівчани віддали останню шану Олександрові стоячи на колінах.
Олександра Грицаюка поховали на сільському кладовищі в с. Сарни Монастирищенського району. Саме там він народився та в якому проживає його мати. На шляху траурної процесії у с.Сарни, монастирищани проводжали бійця в останній шлях стоячи на колінах.

Салютна група здійснила військовий залп на знак вічної шани.

Нагадаємо, Олександр служив старшим механіком-водієм відділення управління 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. В Олександра залишилися мати, дружина та четверо дітей.

За інформацією Христинівської РДА