Цікавий подарунок від молоді отримала на свої 443-ті іменини Золотоноша. Оригінальний вокал, оновлений текст гімну та неймовірні золотоніські краєвиди поєдналися у одному кліпі.

Про це повідомляє сайт міста.

За словами заступника міського голови Мар’яни Ніщенко ідея прийшла до фахівця Міського будинку культури Ірини Темченко. Зйомки відбувалися на дзвіниці собору, центральних вулицях міста та в цеху заводу.

Тривала робота майже два тижні, задіювали хореографів, професійних музикантів та відеографів, операторів і спортсменів, творчих людей і навіть працівників УЖКГ.

Режисер, автор ідеї та сценарист: Ірина Темченко. Основа кліпу – оригінальний трек та вокал. Тут свою роль зіграв черкаський метал-гурт “Vesta”, зокрема Олександр Сичов, Антон Аргунов та Роман Чуприна. Останній і відповідав за саунд-продакшн. Запис, зведення та мастеринг саундтреку здійснив Костянтин Ратніков.

Вокал: Дар’я Корженевська, Каріна Кісанова, Любов Поліс, Юрій Мірошник, Ангеліна Снопок, Златослава Темченко, Дмитро Снопок. Гітара: Роман Чуприна. Клавіші: Роман Чуприна, Любов Поліс. Бас-гітара: Олександр Сичов. Ударні: Антон Аргунов. Хореографія: танцювальна студія Dance Maister.