Двоє школярів – хлопчик і дівчинка – саме переходили дорогу, як на них накинувся єнот. Сталося це на розі вулиць Благовіщенська – Богунського в Золотоноші.

Про це йдеться на сайті “Золотоноша.City“.

Житель Золотоноші Ярослав, який став свідком цього інциденту, 25 вересня близько сьомої ранку йшов на зупинку громадського транспорту. Попереду вдалині побачив двох дітей, які теж прямували до зупинки.

За словами очевидця, діти минали провулок, що веде вниз до болота, як  раптом почали дивно поводитися. Школярі були віддалік, тож чоловік спочатку подумав, що ті граються з кошеням. Та коли підійшов ближче, побачив єнота, який агресивно кидався на дітей. Стороння жінка підбігла до дітей, обороняючись пляшкою і сумкою, й відбила ворожу атаку тварини.

Єнот відбіг на деяку відстань від дітей і став спостерігати за людьми, згодом побіг униз до болота.

Мама школярів повідомила, що тварина дітей не покусала, лише пошарпала за штани. Дітей оглянув медик і слідів укусу не знайшов.

За словами матері, коли її діти переходили дорогу, єнот вискочив з недобудови, почав гарчати й напав на доньку. Молодший син хотів захистити сестру, відганяючи тварину, але дісталося і йому. Єнот виявив агресію і тягав хлопчика за штани, від чого він упав на землю і вже лежачи продовжив боротьбу з твариною. Саме тоді на поміч прийшла перехожа.