“З любов’ю до планети”, саме так назвали свою акцію організатори з ініціативної групи “World of Unity”, які два рази на рік (весною та восени) озеленяють території черкаських навчальних закладів.

Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Разом з активістами висаджували молоді сіянці дуба червоного, горіха чорного, липи та саджанці туй активне студентство Черкаського вищого професійного училища та Черкаського автодорожнього ліцею.

Цей “зелений” флешмоб від черкаської молоді згодом перейде у благодійній естафеті до Америки. Там до акції “З любов’ю до планети” доєднаються американські студенти, які також висадять дерева вже на іншому континенті, у штаті Колорадо. Американською половиною міжнародної екологічної акції керує громадська діячка та великий друг черкащан Кендас Ноулен.

Активісти не зраджують традиції озеленювати Черкаси за будь-якої сприятливої нагоди. Здійснити осіннє висаджування дерев та озеленити території двох черкаських навчальних закладів вже не вперше допомогло Черкаське управління лісового та мисливського господарства. А посадковий матеріал – до півсотні сіянців дерев – надали активістам у Черкаському лісгоспі.