В автомобілі водій перевозив 210 полімерних пляшок, заповнених рідиною з різким запахом спирту. Спиртова суміш та автомобіль, на якому її перевозили вилучено. Відкрито  кримінальне провадження за статтею 204 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє ГУ НП Черкаської області.

Під час профілактичного відпрацювання території міста Сміла та Смілянського району на автодорозі Черкаси-Сміла правоохоронці зупинили для перевірки мікроавтобус марки Рено. Водієм виявися житель Черкас. Під час огляду транспортного засобу в автомобілі було виявлено 210 полімерних пляшок, ємкістю 5 літрів кожна, які були заповнені рідиною з різким запахом  спирту.

DSC_1369

Документи на вказану продукцію водій не надав та пояснити її походження не зміг, повідомляє ГУ НП Черкаської області.

DSC_1372

Для документування вказаного факту на місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Спиртову суміш та автомобіль, на якому її перевозили вилучено. Черкаським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно та призначення відповідних експертиз.