Про таку ініціативу заявляє перший заступник голови ОДА Борис Лебедцов. Як зазначає посадовець, інформація, що надходить від громадськості про неефективну роботу підприємства, потребує перевірки.

Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА.

– З’ясуємо ефективність роботи Служби вже найближчим часом, – говорить Борис Лебедцов. – Для цього залучимо Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області. Ініціюємо й участь у цьому процесі правоохоронних органів. Я наголошу, Служба має працювати відповідно до чинного законодавства.

Аспекти проведення державного фінансового контролю, перевірки закупівель, їхнього моніторингу та інспектування пояснила сьогодні на нараді з першим заступником керівниця управління Північного офісу в області Тетяна Велько. Вона, між тим, розповіла, що Служба працює з 2018 року. Відтоді аудит безпосередньо Служби не проводили._DSC0462

Нагадаємо, під час нещодавно проведеної в ОДА робочої зустрічі Бориса Лебедцова з представниками структурних підрозділів адміністрації та громадськості вирішили перевірити ефективність господарської діяльності, забезпечення вимог антимонопольного законодавства, фінансової дисципліни Державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області».