6 листопада 2019 р., на запрошення керівництва Смілянської загальноосвітньої школи I – III ступенів № 11 Смілянської міської ради Черкаської області Черкаський державний технологічний університет влаштував  День ЧДТУ для школярів. 

Про це розповідає пресслужба навчального закладу.

Науковий пікнік ЧДТУ, під час якого викладачі та студенти демонстрували сучасні науково-технічні розробки, проводили разом із школярами цікаві досліди, знайомили з останніми досягненнями та здобутками науковців, розповідали про перспективні спеціальності, розгорнувся в Смілянської загальноосвітньої школи I – III ступенів № 11. Учні охоче брали участь у пізнавальних вікторинах та конкурсах, захопливих майстер-класах та відвідували креативні Уроки ЧДТУ.

 Протягом дня школярі та їхні вчителі у невимушеній атмосфері мали нагоду поспілкуватися з ректором ЧДТУ Олегом Григором, проректором,  деканами, завідувачами кафедр, професорами і доцентами, викладачами, студентами Черкаського державного технологічного університету.

Під час заходу було підписано Договір про співпрацю між ЧДТУ і загальноосвітньою школою I – III ступенів № 11 Смілянської міської ради Черкаської області, щоб спільними  зусиллями довести, що вчитися, жити, працювати на Черкащині – запорука успішного працевлаштування та родинного добробуту.