7 листопада до Золотоніської школи інформаційних технологій №2 завітали викладачі і керівництво Черкаського державного технологічного університету. Учні школи мали унікальну можливість побувати на науковому пікніку та незвичних для школярів уроках від викладацького складу університету.

Про це інформує офіційний сайт Золотоніської міської ради.

У кінці дня відбулося підписання тристороннього договору про співпрацю між очільником Золотоноші Віталієм Войцехівським, директором СШІТ №2 Оленою Вертипорох та ректором Черкаського державного технологічного університету Олегом Григором. Предмет договору – співпраця між ЧДТУ, Золотоніською міською радою та Золотоніською спеціалізованою школою 2 інформаційних технологій для максимальної реалізації та розвитку творчого, науково-дослідницького потенціалу молоді міста.

За словами Віталія Войцехівського така співпраця сприятиме навчанню нашої молоді в області, а не за її межами, а також поверненню молодих фахівців у рідне місто, адже сьогодні роботодавці потребують освічених спеціалістів.
– У Золотоноші працюють близько 18 підприємств, які вже сьогодні відчувають кадровий голод. Підписання таких соціальних угод сьогодні – гарантія розвитку регіону та міст обласного підпорядкування завтра, – зазначає міський голова.