На Черкащині визначили кращого спортсмена жовтня-2019. Експертна комісія обрала переможця за результатами змагань минулого місяця. Кращими у жовтні стали баскетболісти.

Про це інформують у відділенні НОК України у Черкаській області.

На звання кращого претендували четверо спортсменів. Кращими визнали бачкетболістів Нікіту Руслова та Івана Ткаченка. Цього разу двоє з них здобули перемогу. Спортсмени на чемпіонаті світу з баскетболу 3х3 серед команд U-23, що відбувся в Китаї, вибороли срібні медалі та стали віце-чемпіонами світу. Тренує Нікіту та Івана Максим Міхельсон.

Кандидатами на звання кращого спортсмена жовтня також виступали: велосипедист Віталій Новаковський та Єлизавета Сікало (стрільба з лука). Минулого місяця Віталій переміг на Відкритому чемпіонаті України з велосипедного спорту, що відбувся в Харкові, та здобув «золото» в естафетах і «срібло» в індивідуальній груповій гонці на чемпіонаті України в індивідуальній груповій гонці з велосипедного спорту (крос) та чемпіонаті України в естафетах в Кропивницькому. Єлизавета виборола третє особисте місце на Фіналі Кубка України серед дорослих зі стрільби з лука, що відбувся в місті Нова Каховка.

Переможці жовтня Нікіта Руслов та Іван Ткаченко і їхній тренер Максим Міхельсон отримають відзнаку відділення НОК України в Черкаській області та грошові премії.