Начальник управління у справах сім‘ї, молоді та спорту черкаської ОДА Максим Зеленський звітуватиме в прямому ефірі телеканалу UA: Черкаси.

Про це повідомляє фейсбук-сторінка каналу.

У четвер о 19:20 у програмі #Звіти_наживо на UA:ЧЕРКАСИ звітуватиме начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський.

Упродовж 52 хвилин у прямому ефірі йтиметься про досягнення черкаських спортсменів, підготовку до змагань, розвиток спорту в сільській місцевості, реабілітацію учасників бойових дій через спорт, відкриття футбольних полів тощо.

Онлайн-трансляцію #Звітів_наживо дивіться на фейсбук-сторінці UA: ЧЕРКАСИ та на сайті Черкаської філії Суспільного suspilne.media.

Якщо маєте про що запитати Максима Зеленського, напишіть пост чи коментар, зазначте суть запитання і хештег #Запитай_Зеленського.

Також можна поставити запитання упродовж ефіру за телефоном: 0(472) 33-04-39 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

Нагадаємо, спільний проєкт UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадського руху ЧЕСНО #Звіти_наживо покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.