У п’ять районів Черкащини Уряд погодив голів райдержадміністрацій.

Про це на сторінці у Фейсбуці написав народний депутат Олексій Гончаренко, який був присутній на засіданні уряду.

За його словами керівниками погоджено:

Городищенський район – Ладнова Ігоря Володимировича.

Звенигородської район – Гончаревского Владислава Едуардовича.

Корсунь-Шевченківський район – Березового Миколу Ігоровича.

Уманський район – Волошенюк Світлану Анатоліївну.

Чигиринський район – Чередниченка Сергія Анатолійовича.

Потенційний голова Городищенського району Ігор Ладнов є депутатом Карашинської ОТГ від БПП. 23 жовтня він подав декларацію кандидата на посаду голови РДА. Про яку саме адміністрацію йдеться, в декларації не вказано.

Владислав Гончаревський погоджений на посаду очільника Звенигородського району. 21 листопада він подав декларацію кандидата на посаду голови Звенигородської РДА. Згідно з документом, він працював у відділі освіти райдержадміністрації.

Уманський район може очолити Світлана Волошенюк. 21 листопада вона подала декларацію кандидата на посаду Уманської РДА. Нині вона є депутатом та головою Жашківської районної ради. У раді Волошенюк входить до депутатської групи Жашківчани. Зазначимо, що її колегою по групі є Роман Лещенко, якого Зеленський призначив уповноваженим із земельних питань. Окрім того, Волошенюк протягом двох скликань була помічницею народного депутата по 199 округу Валентина Ничипоренка.

На посаду голови Чигиринського району погоджена кандидатура Сергія Чередніченка. Його декларація кандидата подана 21 листопада. Із травня 2018 до липня 2019 року він очолював Смілянське управління ЖКГ. У 2017 році претендував на посаду міського голови Кам’янки як член УКРОПу, наразі чинний депутат Кам’янської міськради.

33-річний Микола Березовий претендує на посаду голови Корсунь-Шевченківського району. До створення Стеблівської ОТГ в 2017 році був головою невеликого селища Дацьки. У 2019 році став помічником народного депутата від “Слуги Народу” Андрія Стріхарського, обраного по 196 округу.