23 грудня  з 11:00 до 13:00 у Черкаському державному технологічному університеті (кінозал I корпус) відбудеться Форум соціального партнерства освіти, об’єднаних територіальних громад, роботодавців та професійних спілок Черкащини «Вчись, працюй, живи на Черкащині!».

Про це інформує пресслужба навчального закладу.

Форум соціального партнерства організований з метою підняти на якісно новий рівень престижність регіональних закладів освіти Черкащини всіх рівнів – від середньої освіти до вищої, та підвищити потужність регіональних роботодавців, аби молодь залишалася на Черкащині.

З 11:00 до 13:00 у межах Форуму працюватиме чотири платформи: Освіта, Об’єднані територіальні громади, Роботодавці, Професійні спілки. Основне питання дискусійного обговорення – Як зберегти кадровий потенціал регіону і запобігти виїзду на роботу за кордон молодих фахівців із робітничих та інженерних спеціальностей – випускників навчальних закладів Черкащини?

О 13:00 – 13:30  пройде підсумкова пресконференція для ЗМІ організаторів Форуму соціального партнерства  «ВЧИСЬ, ПРАЦЮЙ,  ЖИВИ НА ЧЕРКАЩИНІ!».

Очікується участь у заході: керівництва Черкаської обласної державної адміністрації; керівництва об’єднаних територіальних громад Черкаської області; керівників органів місцевого самоврядування; представників Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців; представників Регіональної ради підприємців в Черкаській області; представників Громадської спілки «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій»; представників Федерації професійних спілок Черкаської області; представників Черкаського обласного центру зайнятості; ректори університетів, академій, інститутів; директори технікумів, коледжів, професійно-технічних училищ; керівництва відділів освіти об’єднаних територіальних громад Черкаської області; директорів шкіл.