Наприкінці попереднього місяця в Черкаській ОДА затвердили перелік доріг місцевого значення, які цьогоріч ремонтуватимуться за кошти відповідної державної субвенції. Загалом на ці потреби виділено 452 мільйони гривень. На експлуатаційне утримання місцевих доріг виділено ще 281 мільйон гривень. Міста Черкаси у цьому переліку немає.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Як зазначив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, обласного центру в цьому переліку знову немає. І це незважаючи на те, що протягом останніх 4-х років Черкаси із власного бюджету неодноразово допомагали вирішити проблемні місця всієї області.

“З якими б проблемами не звернулося до нас керівництво області – будь то дорога на Смілу чи ремонт обласного Драматичного театру – ми завжди допомагали. Скільки мільйонів місто за останні 4 роки виділило зі свого бюджету на підтримку всієї Черкащини, ми навіть не рахували, бо це – потреби нашої спільної громади”,- коментує міський голова.

Також додає, що в Черкасах є транзитні вулиці, які виконують роль об’їзних. Це вулиці Сумгаїтська, Героїв Холодного Яру, Канівська, Чигиринська. Тож справедливо було б, аби кошти на їх ремонт спрямовувати і з області і з міста.