Черговим представником Черкащини в елітному українському дивізіоні став Володимир Танчик. За повідомленням сайту ФК «Карпати» з львівським клубом гравець підписав контракт до кінця сезону з можливістю продовження.

Довідка: ВОЛОДИМИР ТАНЧИК

Народився 17 жовтня 1991 року в Черкасах.

Розпочав займатися футболом у черкаській ДЮСШ «Зеніт», згодом продовжив навчання у «Княжій» зі Щасливого. Саме у складі команди з Київщини дебютував на професійному рівні, виступаючи у Першій та Другій лігах.

У 2009-му році став гравцем ФК «Львів». Після трьох сезонів у львівській команді перебрався у «Севастополь». Навесні 2014-го року провів дебютний матч в УПЛ.

Восени того ж року вирушив за кордон, де підписав контракт з «Рухом» (Хожув), який грав в елітному польському дивізіоні. У цій команді не мав ігрової практики, тому перебрався в інший польський клуб – «Гурнік» з Ленчни.

Влітку 2015-го підписав контракт з донецьким «Олімпіком». Після двох сезонів у Прем’єр-лізі знову спробував сили за кордоном: в угорському «Дьірмоті» та польському «Стомілі».

Попередньою командою футболіста був одеський «Чорноморець», кольори якого він спершу захищав в УПЛ, а потім і в Першій лізі.

Виступав за юнацькі збірні України.