На виконання постанови  КМУ від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусної інфекції COVID – 19» , рішення виконавчого комітету Золотоніської міської ради від 12.03.2020 №80 « Про запобігання поширенню на території міста Золотоноша короновірусу COVID – 19» з 12.03.2020 по 03.04.2020 установлення на всій території України карантину під час організації роботи закладів соціального захисту населення Золотоніським міським центром соціальної допомоги проведено наступні зміни в організації надання послуг:

  1. Проведено аналіз отримувачів соціальних послуг у місті на необхідність отримання послуг, забезпечення продуктами харчування та ліками.
  2. Відділення, робітники якого обслуговують жителів за місцем проживання, переведено в режим надання найнеобхідніших послуг, що забезпечують життєві функції: доставка ліків, доставка продуктів харчування, приготування гарячих обідів, вологе прибирання та дезинфекція помешкань людей із частковою або повною втратою рухової активності, надання гігієнічних послуг.
  3. Роботу служби транспортних перевезень «Соціальне таксі» переведено в екстренний режим, пристосований для надання послуг громадянам міста (3 автомобілі).
  4. Соціальна їдальня у приміщенні центру працювати не буде, за необхідності,  можлива доставка гарячих обідів  за місцем проживання в одноразовому посуді. Продукти закуплено на три тижні із щоденним одноразовим харчуванням для 30 осіб.
  5. Перукарня, гончарня майстерня, дозвілля і спортивні заняття проводитися не будуть. Відділення денного догляду дітей-інвалідів не працює.
  6. Медичні працівники прийом і послуги у приміщенні Центру не надають, за необхідності лікар і сестри медичні будуть відвідувати підопічних за місцем проживання.
  7. Пункт прокату працює, засоби пересування видає за потребою, банк одягу має в наявності одяг .

Додаткова інформація за номером тел. 0972553308, 2-38-52, 2-25-37.

За інформацією пресслужби Золотоніської міськради