Гральний заклад діяв на території міст Городище. Під час обшуку поліцейські вилучили обладнання, яке використовувалося для грального бізнесу. Відкрито кримінальне провадження за статтею 203-2 Кримінального кодексу  України.

Про це повідомляє ГУ НП Черкаської області.

Працівники Городищенського відділення поліції спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідувань припинили діяльність підпільного грального закладу, який діяв в місті Городище. Під час  невідкладного обшуку поліцейські вилучили засоби доступу до мережі інтернет, вісім персональних комп’ютерів та два ігрові автомати за допомогою яких надавалися гральні послуги.

gr_2

Речові докази вилучені. Функціонування залу припинено. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу  України. Поліцейські встановлюють організаторів та осіб, причетних до ведення незаконної діяльності.

Окрім цього, відносно трьох гравців, які в порушення карантинних обмежень перебували у закладі складено адміністративні протоколи за статтею 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.