Стан здоров`я Дарії Стадніченко зараз дуже поганий, легені забиті мокротинням, Даша страждає від задишки, нічні напади не дають їй спати…

Дівчині терміново потрібен курс антибіотикотерапії довенно. Він приглушить інфекцію, і тоді Даша знову зможе нормально дихати, передає ЧЕСНО.

Попри складні карантинні умови, родина погодила з лікарем можливість госпіталізації, Дашин стан настільки серйозний, що відкладати не можна. Починати лікування готові хоч зараз – тільки ліків немає. Допомога потрібна терміново.

Дашині легені руйнує муковісцидоз. Із ним дівчина живе від самого народження, позбутися його неможливо, але можна стримувати, контролювати, не дозволяти пошкоджувати організм. Це – великі щоденні зусилля і Даша бореться за себе. Це не просто купа ліків і фізичних вправ кожного дня – це спосіб життя. Бути активним. Рухатися, дихати, жити на максимумі. Даша танцює і співає, часто виступає від імені своєї школи. Любить плавати і пірнати, мріє про море, а тим часом не лінується і вдома – на додаток до домашніх щоденних вправ ходить також на тренування з фітнесу. Усе це не тільки приносить задоволення, а й допомагає протистояти важкому діагнозу. Проте настає момент, коли цього недостатньо.

Зараз Даші потрібний інтенсивний курс медикаментозного лікування. Від цього залежить і те, яким активним буде її літо… і те, чи буде це літо взагалі.

Підтримати Дашу можна на Українській біржі благодійності.