Розвинути свій творчий потенціал і позмагатися за цінний грошовий приз. Саме це пропонує українським, а зокрема, і черкаським студентам інтернет-гіпермаркет Kasta.ua.

Kasta.ua – інновації та розвиток

Цей онлайн-магазин є лідером в Україні з продажів одягу та взуття. Крім широкого асортименту чоловічого, жіночого, дитячого одягу та взуття, на сайті можна придбати товари для дому, аксесуари, косметику, електроніку, домашню техніку, а також найновіші гаджети.

Компанія Kasta.ua заснована у 2010 році, і за цей час вона стала повноцінним маркетплейсом. Тепер тут можна придбати будь-які товари для комфортного життя. Компанія відома запровадженням різноманітних інновацій, чим постійно захоплює своїх клієнтів. Kasta.ua регулярно втілює різні цікаві проекти, серед яких – спільні проекти з Настею Каменських та Машею Єфросініною.

Тепер же онлайн-гіпермаркет вирішив запустити грант для українських студентів вишів усіх форм навчання.

Карантин і криза – виклик або нова можливість для України?

Поміркувати над цим і написати на таку тему есе пропонують студентам у Kasta.ua. Саме молодь є тими, хто звик мислити креативно і має творчий потенціал, тож можуть запропонувати нестандартне вирішення складних проблем.

Вже багато експертів схиляються до думки, що пандемія коронавірусу, яка охопила наш світ, змінить його назавжди. Багатьох карантин увігнав у депресію, адже звичний ритм і спосіб життя став недоступним. Інші ж почали шукати виходи з ситуації і знаходити нові підходи для розвитку бізнесу.

Усе це стосується і України. Наша держава разом з іншими через оголошену пандемію та через низку інших факторів опинилася на порозі серйозної економічної кризи. І думати над тим, як її подолати, і які зробити кроки задля того, щоб Україна не лише швидко відновилася, а й почала розвиватися, потрібно вже зараз.

Саме тому нині потрібно шукати свіжі ідеї від молодих науковців і втілювати їх у життя. Для цього Kasta.ua і оголосила конкурс студентських грантів.

Автори трьох найкращих робіт за вирішенням компетентного журі, до якого входить топ-менеджмент kasta.ua, отримають солідні суми. А саме: за перше місце – 16 тисяч гривень, за друге місце – 14 тисяч гривень, за третє місце – 10 тисяч гривень. Кошти переможці мають розділити зі своїм куратором-викладачем, який допомагатиме їм у написанні роботи.

Текст есе має бути орфографічно грамотним, виконаним українською або російською мовою. Серед інших вимог до робіт – відповідність тематиці конкурсу, нестандартний підхід, загальна ерудованість, інноваційність рішень.

Роботи збиратимуть у два етапи: з 13 квітня по 20 травня, і з 20 травня по 30 травня. А нагородження переможців відбудеться 2 червня. Есе переможців будуть опубліковані на сторінці kasta-students.com.ua. Організатори будуть вдячні, якщо студент опублікує свою роботу також на особистій сторінці у соціальній мережі.

Важливо пам’ятати, що до участі у конкурсі будуть допущені лише роботи, які написані спільно з куратором-викладачем. Причому один студент може подати лише одну роботу, а один викладач може бути куратором до 7 студентів.

Повні правила конкурсу доступні за посиланням.

Чому студентам варто позмагатися за грант від Kasta.ua?

Усі в молодості хочуть стати багатими і знаменитими. Але досягає успіху лише невеликий процент. Чому так відбувається?

Тому що багато хто думає про те, що стати успішним можна лише завдяки видатному інтелекту чи грошовитим батькам. Насправді ж, як показує досвід, гарних результатів у житті досягає той, хто не лінується і використовує найменші шанси для того, щоб проявити себе. «Стукайте, і вам відкриють!», – пам’ятаєте такий вислів?

Гарним способом випробувати себе, навчитися чомусь новому, отримати новий досвід для студентів є участь у різноманітних конкурсах на отримання стипендії або гранту. Їх оголошують як університети, органи влади та благодійні фонди, так і приватні компанії, такі, як Kasta.ua.

Грант – це разова виплата усієї заявленої суми, а стипендія розбивається на частини і студент отримує її щомісячно.

Щоб стати отримувачем гранту або стипендії, потрібно постійно моніторити це питання у мережі інтернет, на сайтах вузів та організацій. А дізнавшись, не зволікати, готувати необхідні документи і подавати необхідні матеріали. Тоді можна отримати шанс на навчання у закладі мрії чи непогану прибавку до стипендії, як у випадку з грантом від Kasta.ua. Подати заявку на участь у якому черкаські студенти можуть вже просто зараз.