20 травня ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор та відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Сергій Мильніченко поспілкувалися з аудиторією у форматі онлайн-діалогу «ЧДТУ: абітурієнт – університет – студент».

До трансляції онлайн-зустрічі на офіційних сторінках ЧДТУ в Instagram та Facebook мали можливість долучитися всі охочі, поставити запитання та отримати на них вичерпні відповіді, передає ЧЕСНО з посиланням на пресслужбу навчального закладу.

За словами ректора ЧДТУ Олега Григора, такий дистанційний діалог лише перша онлайн-зустріч із низки запланованих, оскільки Черкаський державний технологічний університет прагне завжди бути на зв’язку зі спільнотою.

 Відтак, якщо у вас є запитання чи побажання, надсилайте їх  на офіційну електронну адресу ЧДТУ: chdtu-cherkasy@ukr.net або на адресу приймальної комісії ЧДТУ pk@chdtu.edu.ua. Ставити запитання також можна у приватних повідомленнях на facebook сторінці Черкаського державного технологічного університету.