IT-підприємець Віктор Євпак вирішив балотуватися на посаду міського голови Черкас.

Про це він розповів у інтерв’ю Zmi.ck.ua, передає ЧЕСНО.

– Наша команда братиме участь у виборах міського голови та депутатів Черкаської міськради.  Це станеться незалежно від того, які будуть виборчі правила, застави та політичні тенденції… Єдине, поки незрозуміло, як буде проходити передвиборча кампанія, чи дозволять агітувати у дворах, наскільки довго триватиме карантин. А цей елемент – один із найголовніших, – сказав він.

Також Євпак прокоментував перемовини щодо висування від “Слуги народу”.

– З такою ініціативою виступали члени команди “Слуги народу”. Було кілька зустрічей. Я запропонував їм своє бачення вирішення проблем міста Черкаси як майбутній кандидат на посаду міського голови і команду в міськраду. Просто бути кандидатом на посаду міського голови від цієї політичної сили мені нецікаво. Про це так і сказав їхнім представникам. Мені цікаво працювати разом з командою, бо якісні зміни самостійно я не зможу зробити. Має бути лідер і команда. Якщо вони поділяють наші цінності та наші ідеї змін міста – є сенс говорити далі. Я б хотів, щоб мене та команду підтримали “Слуга народу”, “Голос” та інші прогресивні партії, які хочуть вирішувати проблеми міста Черкаси.

– Сьогодні я є не є членом жодної партії. Свого часу був у “Демальянсі”.  Потім звідти пішов голова і фактично партія припинила своє існування. Я не захотів “помирати” разом із нею. Зараз найбільше симпатизую “Голосу”