«Яблунець» на домашньому стадіоні прийме «Фастав Злін». Чергове протистояння між командами відбудеться в рамках 25 туру чемпіонату Чехії. Колектив з Злін ніяк не може перервати невдалу серію виступів проти господарів арени. Чи вдасться «Яблунець» знову засмутити свого суперника? 

Після розгромної перемоги над «Пршибрама» з рахунком 4:0 «Яблунець» невдало провів наступні три матчі в рамках чеського першості. Спершу команда на виїзді зіграла внічию з «Баніком» (1:1), а потім на домашній арені зазнала поразки від «Вікторії Пльзень» (1:2). До паузи у Вищій лізі «Яблунець» відправився в гості до «Сігмі», команди обмінялися забитими голами і не виявили переможця – 1:1. В даний момент в активі клубу 40 балів і третя сходинка в турнірній таблиці.

«Фастав Злін» невдало виступив в останніх матчах до перерви. В рамках 24 туру чеського першості колектив на рідній арені прийняв «Богеміанс» і погано зіграв в обороні. «Фастав Злін» тричі дозволив відзначитися своєму супернику і зазнав поразки з рахунком 2:3. За підсумками 24 матчів команда з Злін знаходиться на 14 позиції в турнірній таблиці Вищої ліги. В активі клубу 22 бали.

У першому колі нинішньої кампанії Вищої ліги «Яблунець» на виїзді виявився сильнішим за «Фастава». Матч в Зліні завершився з рахунком 1:0. В цілому у всіх турнірах клуби провели 29 особистих матчів. Перевага за кількістю позитивних результатів на боці господарів – 15:5.

«Фастав Злін» показує слабку гру в нинішньому сезоні Вищої ліги. За підсумками 24 матчів клуб пропустив 40 голів, захист клубу є однією з найгірших в поточному сезоні. Варто відзначити, що колектив з Злін провалив останні особисті зустрічі з «Яблунець» – п’ять поразок у п’яти іграх. До того ж, представникам «Фастава» вдалося вразити ворота господарів арени лише в одному з останніх семи матчів. «Яблунець» впевнено виступає в нинішньому сезоні, господарі поля є фаворитами майбутнього поєдинку.

Джерело: meta-ratings.com.ua