4 червня 2020 року на засіданні Черкаської міської ради депутати не підтримали звернення депутата від ВО «Свобода» Антона Ведули про припинення угоди з управлінською компанією «Нова якість».

Націоналіст звернувся до колег з проханням дати доручення виконкому розглянути питання про розірвання угоди з «Новою Якістю» та оголошення нового конкурсу на управителя в Черкасах.

«До мене регулярно звертаються черкащани зі скаргами на нинішнього управителя багатоквартирних будинків «Нова якість». Зважаючи на високі тарифи та низьку якість надання послуг цією компанією, вважаю доцільним дострокове припинення з нею угод про надання послуг та оголошення нового конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків згідно законодавства», – звернувся до колег депутат міської ради “свободівець” Антон Ведула.

Фракція ВО «Свобода» одноголосно підтримала пропозицію Антона Ведули. Проте виявилось, що більшість депутатів відмовилась голосувати за цей запит. Тож звернення проігнорували. Поіменне голосування на фото.