Актори Черкаського драматичного театру імені Т. Шевченка відновили роботу над п’єсою українського письменника Олександра Володарського “Контрабас розбушувався”. Працювати над постановою твору колектив розпочав до карантину. Черкаський театр став першим в Україні, який покаже цю виставу.

Про це інформує управління культури та охорони культурної спадщини Черкаської ОДА, передає ЧЕСНО.

Режисер-постановник В’ячеслав Жила розповів, що в основі твору намагання дружини привернути увагу чоловіка, якому довелося закрити бізнес із продажу музичних інструментів. Ця п’єса – про особисті, бізнесові та політичні взаємини.

“П’єса про сучасний стан нашої країни, про наших підприємців середніх, з якими труднощами вони зіштовхуються, а в загальному – це про наше життя-буття сьогодні”, – зазначив режисер.

Виконавець головної ролі Павло Гончаров, зазначив, що працювати над п’єсою легко завдяки режисеру. “Ми вже працюємо над третім проєктом з В’ячеславом Жилою. З ним дуже гармонійно і комфортно працювати, і не варто для цього витрачати стільки енергії, сил і часу, як з багатьма іншими режисерами” – повідомив актор.

Наймолодшою акторкою у постановці “Контрабас розбушувався” стала восьмирічна Вероніка Шевченко. Всього участь у виставі взяло 15 акторів Черкаського драмтеатру. Презентують комедію “Контрабас розбушувався” у будинку Кулика у Черкасах 28 червня.