До Дня Конституції громади влаштовують квести та обирають юного голову ОТГ.

Просто зранку 26 червня Лип’янська ОТГ провела для молоді опитування з кращого знання основного закону України та влаштувала квест по громаді. Обидва заходи – під гаслом Хоч різні, та єдині! Єднає Україна!”, що відбулись у КЗ “Культурно-мистецький центр” Лип’янської сільської ради, зібрали чимало дітей та молоді.

Відеопривітання для мешканців громади – про Україну, молодь та любов до батьківщини  – підготувала своїм мешканцям Матусівська ОТГ. Солісти колективу «Матусяни» записали пісні, які Матусівський будинок культури перетворив на вітальні відеокліпи.

У Червонослобідській ОТГ до Дня Конституції та Дня молоді провели два творчих онлайн-конкурси – малюнків та фото – підсумки яких підіб’ють до свят. До Дня Молоді діти робили фото зі своїми домашніми улюбленцями, а до Дня Конституції – малювали роботи на тему «Моя країна – Україна». До свят у громаді відбудеться шаховий турнір для молоді, футбольний матч серед молодіжних команд, лекція у бібліотеці на тему основного закону України, та виставка з цього приводу.

Балаклеївська ОТГ також організувала для мешканців громади онлайн-концерти місцевих талантів, які підготували місцеві будинки культури. А ще – підбила підсумки онлайн-відеоконкурсу «Молодь за здоров’я» (троє переможців якого отримали, відповідно, фітнес-браслет, навушники та футбольний м’яч). А до Дня Конституції планує підбити підсумки конкурсу есе «Моя громада найкраща!», переможець якого отримає не лише подарунок, але й можливість один день побути справжнім головою громади!