Підопічні Дениса Маринчука не змогли набрати очки в матчі проти одного з аутсайдерів Першої ліги.

Про це розповідає пресслужба ФК “Черкащина”, передає ЧЕСНО.

Гра розпочалась дуже жваво. Вже на 1-й хвилині прохід лівим флангом продовжився гострим прострілом до карного майданчика, але замкнути його нікому було. Невдовзі господарі відповіли гострою контратакою, яку ціною жовтої картки зірвав В’ячеслав Лухтанов. Стандарт «Балкан» виявився невдалим. Так саме невдалим вийшов удар Болокана, який пробивав по футзальному, з носка. До речі, більш небезпечними моментами були стандарти від «Балкан». Після одного з них бив головою по воротам Юречко та ледь не влучив у нижній кут.

У середині першого тайму «Черкащина» все частіше стала гостювати на половині поля суперників, але створити по-справжньому гострого удару не вдалося. Можна згадати лише постріл з-за меж карного майданчика Євгена Морозенка. Богдан Лободров не зміг втримати м’яча, але добити його ніхто не встиг. Наприкінці першої половини гри господарі масовано пішли вперед, але піймати їх на контратаці «Черкащині» не вдалось.

Малюнок гри у другому таймі не змінився. Тобто, самої гри і не було. Обидві команди не могли зробити бодай щось попереду. Шанс на вдалий результат отримала «Черкащина» на 68-й хвилині. Юречко був вилучений з поля за фол останньої надії, а його тренер Андрій Пархоменко за незгоду з рішенням арбітру пішов на трибуни. Але в більшості гості грали недовго. В’ячеслав Лухтанов отримав другу жовту та пішов до роздягальні задовго до фінального свистка. Гра йшла до нічиєї, коли захисники загубили Фаюка неподалік своїх воріт. Удар дебютанта «Балкан» на 86-й хвилині приніс перемогу господарям – 1:0.

Чемпіонат України. Перша ліга. 20 тур. 25 червня.

«Балкани» – «Черкащина» 1:0
Гол: Фаюк (86)

«Балкани»: Лободров, Гаврилюк (Серденюк, 90), Болокан (Златов, 66), Пархоменко (Пенов, 90+5), Юречко, Ільницький, Платунов, Фаюк, Николишин, Нандо (Тропанець,84), Додо (Опря, 59).

«Черкащина»: Тимофеєв, Олійник, Скляренко (Яцик, 81), Лухтанов, Нестеренко, Дмитренко, Морозенко (Георгієв, 62), Долгий (Тищенко М., 72), Захаревич, Пограничний (Нечай, 64), Тарануха (Цурупін, 87).

Попередження: Юречко (64) – Лухтанов (5), Дмитренко (33), Морозенко (45+1), Долгий (65), Олійник (81).

Вилучення: Юречко (68), А.Пархоменко (68 – головний тренер) – Лухтанов (77).

Арбітр: Сергій Задиран.