24 червня в Черкаській облдержадміністрації відбулося засідання регіональної ради професійної освіти. Рада стейкхолдерів розглядала регіональне замовлення на 2020-2021 роки.

Про це розповідає Че24.online, передає ЧЕСНО.

Зазначимо, що регіональну раду професійної освіти (стейкхолдерів) створено відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 14.12.16 р. № 994-р з метою координації діяльності заінтересованих органів та організацій у сфері професійної освіти, зокрема, щодо визначення регіонального замовлення на підготовку кадрів, модернізації мережі професійно-технічних навчальних закладів, розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 12.05.16 р. № 294 «Про регіональну раду професійної освіти (стейкхолдерів) (зі змінами від 19.02.18 р. № 91).

У межах засідання заклади профтехосвіти Черкаської області мали змогу презентувати себе у форматі міні-виставки. Черкаське вище професійне училище будівельних технологій взяло продемонструвало міні-доробки у холі Черкаської ОДА.

Дізнатися інформацію про Черкаське вище професійне училище будівельних технологій ви можете  на САЙТІ або на сторінці у FACEBOOK.

Керівник професійного училища будівельних технологій Олександ Саюн коротко розповів про міні-виставку:

“Сьогодні наше училище презентувало свої міні-доробки, для ознайомлення радою з діяльністю закладу.  На нашому стенді є зварювальні апарати, які ми придбали у цьому році. Вироби із фарб з нанесенням трафаретної фарби. Професію перукар презентували манекенами із зачісками”.

Також у межах міні-виставки училище презентувало відеоролик про свій заклад.

Нагадуємо, що зараз Черкаське вище професійне училище будівельних технологій проводить вступну кампанію.