1 липня керівництво Главку поліції Черкаської області привітало працівників слідчих підрозділів з професійним святом.

Про це розповідає пресслужба поліції Черкаської області, передає ЧЕСНО.

Працівників слідства вітали тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУНП в Черкаській області Руслан Осипенко та заступник начальника Главку Євген Рогачов.

Звертаючись до особового складу тимчасово виконуючий обов’язки керівника обласної поліції зазначив, що слідчий підрозділ є одним з провідних та потужних підрозділів поліції області.

«Слідчий — професія не для слабодухих. Вона вимагає від вас особливих навичок і знань, почуття особистої відповідальності, об’єктивності, дисциплінованості, працьовитості, високого рівня правової культури, глибокого усвідомлення принципів гуманізму, поваги до людини, її прав, честі і гідності. І мені приємно, що саме такі якості притаманні багатьом слідчим Черкаської області, які сумлінно виконують свій службовий обов’язок» – наголосив Руслан Іванович.

Т.в.о.начальника Главку відзначив кращих слідчих поліції області та вручив правоохоронцям пагони та подяки за сумлінну службу.

«Ви несете службу в дуже складні часи, можна сказати, на зламі української історії, коли реально виборюється незалежність та територіальна цілісність нашої держави. Тож доводиться захищати права і свободи співгромадян у надзвичайно складних умовах, здебільшого ризикуючи власним здоров’ям і життям, не завжди захищеними у соціальному та правовому плані. У цей святковий день, від імені колегії Головного управління і від себе особисто щиро вітаю всіх працівників слідства Черкаської області з професійним святом. Бажаю міцного здоров’я, творчої наснаги, успіхів у роботі на благо нашої Батьківщини. Хай завжди Вас оточує людська повага та буде прихильною до Вас людська доля» — додав на завершення тимчасово виконуючий обов’язки керівника поліції області, Руслан Осипенко.