У перший день липня черкаський МСК «Дніпро» матч 16 туру аматорського чемпіонату країни проводив на виїзді.

Про це розповідає Черкаський спорт, передає ЧЕСНО.

ФК «Тростянець» – МСК «Дніпро» Черкаси 1:1 (0:1)

1 липня 2020 р. 16 тур. Чемпіонат України серед аматорських команд.
МСК «Дніпро»: №31 Євген Панченко, №22 Денис Шурубура, №3 Кирило Молоков, №5 Євген Онищенко, №14 Дмитро Логвиненко, №33 Вячеслав Орел, №10 Максим Авер’янов, №23 Владислав Білоус (№15 Богдан Вініченко, 49), №18 Вадим Чорний, №21 Андрій Сторчоус, №34 Ярослав Савісько. Запасні: №35 Кірілл Самойленко, №17 Артем Масоха, №12 Назарій Краснюк, №8 Геннадій Сухенко.
Тренер: І.Столовицький.
Голи: (80) – Сторчоус (39).

На старті поєдинку команди обмінялися небезпечними контр-випадами: за черкащан зіграла поперечина воріт, а на протилежній половині поля удар із дальньої дистанції Максима Авер’янова ледь не досяг мети.

Рахунок у грі було відкрито наприкінці першого тайму, коли фланговий простріл Владислава Білоуса з лінії карного майданчику замкнув Андрій Сторчоус.

Відразу після перерви дніпряни мали гарну нагоду подвоїти свою перевагу, проте Ярослав Савісько не реалізував вихід один в один.

За десять хвилин до завершення ігрового часу господарям все ж вдалося уникнути поразки – нічия 1:1.

Ігор Столовицький (головний тренер МСК «Дніпро» Черкаси):

– Щодо результату зустрічі і гри нашої команди, то я цим задоволений. Могли і виграти, але наприкінці зустрічі пропустили у свої ворота прикрий м’яч. Але потрібно враховувати, що ми грали проти сильного суперника, який, так як і ми, проходить атестацію для участі у другій лізі чемпіонату України. Також варто відзначити, що ФК «Тростянець» укомплектований досвідченими футболістами. На нашу гру дещо негативно вплинув семигодинний переїзд на Сумщину. На початку гри у деяких наших футболістів було помітне хвилювання, але ті хлопці, які мають досвід виступу у таких відповідальних матчах, повели команду вперед, що додало усім впевненості.

Свій наступний поєдинок чемпіонату України серед аматорських команд підопічні Ігоря Столовицького проведуть найближчої неділі, 5 липня, проти ФК «Біла Церква».