У п’ятницю відбулася виїзна нарада з приводу подальшої реалізації проєкту будівництва майданчика для кросфіту на пляжі “Казбетський”. Під час неї перевірили стан виконання робіт: очищення території, асфальтування доріжок та освітлення ділянки, на якій нині розташовується спортмайданчик. Закуплений мобільний спортивний комплекс зі спеціалізованим обладнанням для занять кросфітом.

Про це розповів депутат Черкаської міської ради Юрій Тренкін, передає ЧЕСНО з посиланням на Про Головне.

“Кросфіт швидко розвивається по всьому світу і набуває великої популярності серед спортсменів. Все більше атлетів воліють займатися спортом на майданчиках під відкритим небом. Уже декілька років наша команда втілює у життя проект будівництва кросфіт-майданчику на території пляжу “Казбетський”. Зауважу, що це дуже різноманітний вид тренування. В кросфіті поєднані вправи: на силу й витривалість, гімнастика, аеробні навантаження та важка атлетика. Так, кожен зможе обрати собі вправи по душі.

А ще, ефективно поєднувати кросфіт-тренування з запливами. Саме тому, Казбетський пляж – ідеальна локація для розташування новітнього спортмайданчика.
За підтримки нашої команди будемо піднімати спортивний дух черкащан, втілюючи найкращі ідеї! Черкаси – це спортивне місто!”, – говорить Юрій Тренкін.