Цьогоріч у межах програми Президента України #Великебудівництво на автодорозі Р-10 відновлять 30 км дорожнього покриття на  у Черкаському районі.

Про це розповідає пресслужба САД у Черкаській області, передає ЧЕСНО.

Наразі продовжується поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук.
На сьогодні роботи із відновлення автодороги тривають на ділянці км 28+800 – км 36+800 у селі Софіївка Черкаського району, на ділянці км 36+800 – км 45+800 між селами Софіївка та Мошни та на ділянці км 52+800 – км 58+800 від села Мошни у напрямку Черкас.
На цих відрізках автошляху в межах поточного середнього ремонту, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, буде виконано комплекс робіт, зокрема: посилення основи дорожнього одягу, укріплення узбіч, влаштування зупинкових та посадкових майданчиків, встановлення нових автопавільйонів громадського транспорту, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетонного покриття на проїжджій частині, влаштування з’їздів з автодороги, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків та влаштування металевого бар’єрного огородження.
Технічний нагляд за проведенням робіт здійснюють спеціалісти відділу якості, технічного контролю та нових технологій і лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».