Унаслідок порушення окремими споживачами умов договірних відносин про надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води, в частині несвоєчасної оплати коштів за отримані послуги, заборгованість споживачів станом на 01.07.2020 р. склала 155 мільйонів гривень.

Про це інформує пресслужба Черкаської ТЕЦ, передає ЧЕСНО.

“Зазначена ситуація ускладнює проведення повноцінної підготовки теплофікаційного обладнання та теплових мереж Черкаської ТЕЦ до роботи в опалювальному періоді 2020-2021 років, а також виконання інвестиційних програм у повному обсязі. Адже, для своєчасного початку та надійного проходження наступного опалювального періоду підприємству необхідно провести ремонтні роботи, технічне обслуговування теплогенеруючого обладнання та закупівлю палива, а також провести модернізацію обладнання в рамках виконання інвестиційної програми.

Адміністрація ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» звертається до споживачів із проханням терміново погасити існуючу заборгованість за надані послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води.

З питань оплати існуючої заборгованості та укладання договорів реструктуризації боргу необхідно звернутися до юридичного відділу ВП «Черкаська ТЕЦ» за адресою: м. Черкаси, просп. Хіміків, 76 або за тел. 050-27-15-606, 050-27-15-153.

Попереджаємо споживачів, які мають заборгованість за отримані послуги, що в разі несплати та накопичення суми боргу, ВП «Черкаська ТЕЦ» скористається наданим їй, згідно з чинним законодавством, правом подання судових позовів на боржників та примусового стягнення боргу через Державну виконавчу службу, шляхом накладення арешту на банківські рахунки та карти, арешту та реалізації рухомого та нерухомого майна боржників, внесення боржників до Єдиного реєстру боржників України та заборону виїзду за кордон.

Вчасне звернення до юридичного відділу Черкаської ТЕЦ та вирішення питання реструктуризації оплати заборгованості дозволить боржникам уникнути можливих негативних наслідків.

Адміністрація ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» висловлює подяку сумлінним та дисциплінованим споживачам, які здійснюють своєчасні розрахунки за отримані послуги.”