23 серпня цього року в Каневі відбудуться змагання з плавання на річці Дніпро з метою популяризації здорового способу життя серед населення міста та України.

Про це повідомив міський голова Ігор Ренькас у Фейсбуці, передає ЧЕСНО.

До Канева завітали Олександр Колоша – організатор, головний засновник феєричного запливу “Десна 6.5”, засновник SwimRun в Україні, тренер з плавання та Людмила Курочка – організатор та активіст з пропозицією організувати дивовижний спортивний захід.

“Ми завжди активно підтримуємо будь який розвиток, особливо коли це стосується спорту та активності молоді. Спортсмени та всі бажаючі, що мають спортивну підготовку та силу духу перепливатимуть акваторію Дніпра та навколо острова, що знаходиться поблизу пляжної зони зі стартом та фінішом напроти комплексу «Княжа гора». Змагання проводитимуться з найвищим рівнем організації, дистанція буде розмічена буями, а учасників супроводжують катери забезпечуючи безпеку на воді про це організатори та представники виконавчого комітету Канівської міської ради висловили спільні домовленості.” – зазначив мер Канева.