Чоловік побив знайомого та заволодів його комп’ютерною технікою. Дії зловмисника кваліфіковані слідчими за статтею 187 Кримінального кодексу України. Його затримано в порядку статті 208 КПК України.

Про це розповідає Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ЧЕСНО.

До Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що знайомий погрожуючи йому фізичною розправою  зайшов до нього у квартиру, побив його та заволодів його комп’ютерною технікою. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські відпрацювали місце події, провели детальний огляд та опитали можливих свідків. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий мешканець. Місцезнаходження зловмисника встановлено, він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

Наразі зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

На даний час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.