У Черкаському вищому професійному училищі будівельних технологій до початку навчального року активно тривають ремонтні роботи. Здійснюється поточний ремонт кімнат у гуртожитку, де проживатимуть майбутні здобувачі професійної освіти.

Про це розповів виданню ЧЕ|24 Онлайн очільник навчального закладу Олександр Саюн, передає ЧЕСНО.

“Ремонт у гуртожитках ми почали з 2 поверху. Зараз там активно тривають ремонтні роботи. Ми оновили шпалери, постелили лінолеум, оновили шафи та частково замінили столи. Також для гуртожитку придбали 3 холодильника та 2 пральні машини.

Пріоритетність ремонту саме другого поверху у гуртожитку визначена тим, що на ньому живуть учні, які навчатимуться за будівельними спеціальностями, а також діти з особливими потребами і сироти”, – відзначив Саюн.

“Адміністрацією прийнято рішення, що здобувачі освіти, при можливості, мають змогу проходити виробниче навчання не тільки у майстернях, а й у гуртожитку. Тобто діти можуть відточити свої навички у кімнатах у яких самі проживають. У планах на наступний рік ремонт 3 поверху гуртожитку та оновлення ліжок”, – підсумовує директор закладу.

Олександ Саюн також запевняє, що здобувачі освіти, які приїжджають на навчання забезпечені усім необхідним та запрошує на навчання.

Дізнатися інформацію про Черкаське вище професійне училище будівельних технологій ви можете  на САЙТІ або на сторінці у FACEBOOK.