Черкаський державний технологічний університет оприлюднив покрокову інструкцію для бажаючих навчатися в ЧДТУ.

КРОК 1. РЕЄСТРАЦІЯ ОСОБИСТОГО ЕЛЕКТРОННОГО КАБІНЕТУ

Для подання електронних заяв необхідно зареєструвати особистий електронний кабінет на веб-сайті за адресою: https://ez.osvitavsim.org.ua/ (реєстрація електронних кабінетів вступників починається 1 серпня 2020 року).

Під час реєстрації зазначити наступні дані:

  • адресу власної електронної пошти, до якої маєте доступ. Зазначена адреса буде логіном для входу до особистого електронного кабінету;
  • пароль для входу до особистого електронного кабінету;
  • номер, РІN-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання (далі – ЗНО). У випадку наявності сертифікатів ЗНО різних років вказується будь-який з дозволених, визначених Умовами прийому;
  • серія та номер документа про повну загальну середню освіту;
  • середній бал додатка до зазначеного документа, обчислений за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин бала і розрахований як середнє арифметичне усіх зазначених в додатку до документа оцінок (інваріантна частина, варіативна частина, державна підсумкова атестація). Предмети, за якими зроблено запис «звільнений(а)»/ «зараховано», а також факультативи у загальну кількість не враховуються.

Вступникам, які мають спеціальні умови щодо участі у конкурсному відборі під час вступу, а також в яких наявний хоча б один сертифікат ЗНО 2017-2020 років (2018-2020 у разі подання сертифіката ЗНО з іноземної мови), необхідно до реєстрації особистого електронного кабінету звернутись до одного із закладів вищої (фахової передвищої) освіти для створення в ЄДЕБО картки фізичної особи та додання до неї даних документа, що підтверджує вказане право (зі сканованою копією цього документа).

В особистому електронному кабінеті внести номери телефонів (домашній та/або мобільний) із зазначенням телефонних кодів для можливості оперативного зв’язку.

Крім того, завантажити копії документів у електронній формі (сканована копія (фотокопія) у форматі pdf, jpg):

  • додатка до документа про освіту, на основі якого здійснюється вступ;
  • кольорової фотокартки розміром 3х4 см.
  • якщо вступник претендує на врахування у конкурсному балі сільського коефіцієнта, – довідки про реєстрацію місця проживання особи
    (додаток 13 до Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року № 207).

Вступник може замінити завантажені копії документів в електронній формі, номери телефонів, середній бал додатка до документа про повну загальну середню освіту до моменту подання першої заяви. Після подання першої заяви зміна середнього бала можлива шляхом звернення вступника до закладу освіти, де була зареєстрована перша заява.

КРОК 2. ПЕРЕВІРКА В ЄДЕБО

Подані дані перевіряються в ЄДЕБО. У разі збігу даних в ЄДЕБО (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження тощо) ви отримаєте на зазначену адресу електронної пошти повідомлення для активації особистого електронного кабінету вступника. Якщо в ЄДЕБО вже наявна інформація щодо особи з такими самими даними, вступник додатково зазначає дані одного із документів, що містяться в ЄДЕБО (серію (за наявності) та номер документа про освіту або документа, що посвідчує особу).

Строк для активації вступником особистого електронного кабінету – одна година з моменту отримання відповідного повідомлення.

Реєстрація в ЄДЕБО надає вам можливість доступу до особистого електронного кабінету із зазначеними при реєстрації логіном та паролем на веб-сайті за електронною адресою https://ez.osvitavsim.org.ua/.

КРОК 3. ПОДАЧА ЕЛЕКТРОННИХ ЗАЯВ НА ВСТУП

З 13 серпня до 22 серпня 2020 року подати в особистому електронному кабінеті електронні заяви на вступ до Черкаського державного технологічного університету.

КРОК 4. ВИКОНАННЯ ВИМОГ ДО ЗАРАХУВАННЯ

Надання рекомендацій для зарахування за державним замовленням відбудеться не пізніше 12 год. 00 хв. 27 серпня 2020 року.

Ви повинні виконати вимоги до зарахування (подати оригінали документів) до 18 год. 00 хв. 31 серпня 2020 року. Здійснити подання оригіналів документів можна одним зі способів вказаних в розділі Х Правил прийому до Черкаського державного технологічного університету в 2020 році (зі змінами) https://chdtu.edu.ua/admission/rules.

КРОК 5. ЗАРАХУВАННЯ НА НАВЧАННЯ

Зарахування на навчання за державним замовленням відбудеться 05 вересня 2020 року.

Зарахування на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб відбудеться не пізніше 30 вересня 2020 року.

КОНТАКТИ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ ЧЕРКАСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ:

тел. +38(0472) 73-02-23

       +38(0472) 50-15-12

Viber: +38(094) 985-35-12

E-mail: pk@chdtu.edu.ua.