1 серпня 2020 року на пляжі «Казбетський» відбулась пляжна вечірка «Випускний 2020». Попри пандемію коронавірусу карантинні обмеження все ж послабили, що дало змогу провести випускний вечір на свіжому повітрі з дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних норм. Ще однією особливістю заходу стало те, що запросили на святкування не лише цьогорічних, а і випускників минулих років.

Свідоцтва про повну загальну середню освіту більшість закладів вручили учням сьогодні в різних форматах, здебільшого це відбулось на відкритому повітрі поблизу навчальних закладів.

Подібного випускного вечора ще не було в Черкасах. На випускників чекала тематична фотозона, шоу-програма, танцювальний майстер-клас та драйвова музика. Особливу атмосферу вечора створила спеціально запрошена реп-виконавиця ALYONA ALYONA.

«Випускники у ваших руках наше майбутнє. Після школи перед вами відчинені всі двері. Кожного дня ви будете обирати, яким зробити своє життя, тож відповідально підійдіть до цього питання! Впевнено крокуйте на шляху до перемог і нових вершин! Розбудовуйте і формуйте нашу державу ! Та не забувайте про своє рідне місто, адже саме тут розпочався ваш життєвий шлях на шляху до успіху!», – звернувся до випускників директор департаменту освіти та гуманітарної політики, свободівець Сергій Воронов.

Цей навчальний рік був не простий для випускників, адже третину занять вони провели дистанційно.

Загалом цього року випустилось близько 1000 учнів. Також на заході відзначили та привітали цінними подарунками 6 школярів, які здали ЗНО на максимальну кількість балів балів.