Відповідно до Постанови КМУ від 25 травня 2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» запрошуємо громадян та представників установ, організацій та підприємств для проведення розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проектів містобудівної документації детальних планів території в місті Черкаси («Детальний план території Замкової гори та Пагорбу Слави в місті Черкаси»).

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради, передає ЧЕСНО.

Проекти виконані архітектором ФОП Фадеєв Сергій Анатолійович (м. Черкаси) на замовлення департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради. Розроблення детального плану території здійснено на підставі рішення Черкаської міської ради від  13.05.2016 № 2-586.

Метою детального плану території є уточнення положення генерального плану міста Черкаси, визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації території.

Враховуючи рішення Виконавчого комітету Черкаської міської ради від 12.03.2020 № 242 «Про заходи, що здійснюються виконавчими органами Черкаської міської ради, з недопущення поширення випадків коронавірусної інфекції» проведення громадських слухань відкритого типу не планується. Ознайомлення із проєктом детального плану території відбуватиметься в онлайн режимі на офіційній сторінці Черкаської міської ради chmr.gov.ua в розділі «Розвиток міста». Пряме посилання на завантаження текстових та графічних матеріалів bit.ly/DPT_2-586.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій начальник відділу містобудівного кадастру та ГІС управління планування та архітектури Балаба Федір Леонідович.

Контактні телефони департаменту архітектури та містобудування:

36-01-71 – головний архітектор міста;
32-57-99 – відділ містобудівного кадастру та ГІС.

Пропозиції до проектів детального плану території подаються на адресу департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради у письмовій формі або на електронну пошту: balaba.f@chmr.gov.ua.

Строк подання і завершення розгляду з 5 серпня по 5 вересня 2020 року.