В Івано-Франківську зустрічалися команди, які останнім часом не радували своєю грою і результатами уболівальників. “Прикарпаття” програло п’ять останніх матчів, а про безвиграшну серії “Черкащини” вже можна складати легенди. Черкащани не можуть перемогти в 23 матчах поспіль! Обом суперникам відступати нікуди, адже потрібно, нарешті, виправляти негативну статистику.

Про це розповідає Черкаський спорт, передає ЧЕСНО.

Перший тайм не приніс запального футболу, хоча не можна сказати, що гра проходила в центрі поля. Другий тайм вийшов більш насиченим на події. Вже на 52-й хвилині Кузьмин навісив з лівого флангу і Цурупін ударом головою зрізав м’яч у власні ворота – 1:0. А через декілька хвилин той же Кузьмин навісив з кутового, і неприкритий Француз з правої ноги увігнав м’яч у ворота Котового – 2:0.

На 73-й хвилині господарі забили втретє. Геник м’яко накинув на кут воротарського, і вже Скляренко зрізав м’яч в свої ворота. А через кілька хвилин Хома вивалився на рандеву з Котовим і зробив рахунок 4:0. Одразу ж після розіграшу м’яча черкащанин Долгий зіграв не кращим чином і отримав другу жовту. І все ж гол престижу гості провели. Лухтанов наважився на дальній удар, на який Новак не зміг зреагувати. 4:1 і “Прикарпаття” нарешті святкує заслужену перемогу.

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Черкащина» (Черкаси) 4:1 (0:0)

Голи: Цурупін (52, автогол), Француз (56), Скляренко (73, автогол), Хома (79) – Лухтанов (87).

Прикарпаття: Новак, Бойко (Радульський, 80), Бочкур, Француз, Сікач, Геник, Борисевич (Дербах, 88), Сондей (Шпирка, 80), Воробчак (Цюцюра, 46), Кузьмин, Дитко (Хома, 76).
Черкащина: Котовий, Нестеренко (Олійник, 15), Скляренко, Лухтанов, Діонг, Цурупін, Долгий, Георгієв (Морозенко, 62), Нечай (Захаревич, 62), Погранічний (Малєй, 56), Тищенко (Тарануха, 59).

Попередження: Дитко (13) – Нестеренко (5), Долгий (46).

Вилучення: Долгий (80, друге попередження).

7 серпня 2020 року. 17:30. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. +27 С.

Арбітр: В.Новохатній (Київ). Асистенти арбітра: Є.Петраков, С.Приступа (обидва – Київ).
4-й арбітр: А.Романюк (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: О.Шмигельський (Львів).