Команда «Свободи» за 5 років встановила нові та реконструювала вже наявні місця для занять спортом в Черкасах. Облаштували нові спортивні майданчики в мікрорайонах, парках та скверах.

Про це інформує пресслужба Черкаської обласної організації ВО “Свобода”, передає ЧЕСНО.

Встановили відкриті боксерські ринги в «Сосновому Бору», «Долині троянд» та «Хіміків». Нові тенісні та шахові столи з’явились в парках та на пляжах. Обладнали дитячі спортивні ігрові майданчики на вулицях. Встановлюють майданчик для занять кросфітом на пляжі «Казбетський». Реконструювали багатофункціональні майданчики для занять спортом та облаштували футбольно-баскетбольні площадки.

“Дякуємо усім платникам податків за можливість розвивати місто. Разом перетворимо Черкаси на спортивну столицю!” – наголосив куратор спорту в місті Черкаси Юрій Ботнар.

Для мотивації містян займатися спортом свободівці ініціювали підвищення стипендії провідним спортовцям та їхнім тренерам. Покращили умови проведення змагань та підвищили норму харчування для спортсменів. Встановили премії для тренерів, які працюють із дітьми в дитячо-юнацьких спортивних школах. З метою популяризації спорту організували масштабний Черкаський спортивний фестиваль.

Розвивають свободівці й спортивну інфраструктуру в школах. Обладнали багатопрофільними спортивними майданчиками майже півсотні закладів освіти. Відтепер на території шкіл з’явились нові футбольні, баскетбольні, тренажерні майданчики. Провели капітальний ремонт спортивних залів практично в кожній школі. Здійснили покриття футбольних полів. Забезпечили навчальні заклади сучасним спортивним інвентарем. Вперше за ініціативи фракції «Свободи» спортивні школи міста отримали нове екіпірування, сучасні облаштовані майданчики та нові приміщення для занять.

Уперше за часи незалежності відремонтували спорткомплекс «Сокіл» та відкрили оновлені ігрові зали. На території «Центрального стадіону» облаштували нове сучасне футбольне поле та спортивні майданчики. Відкрили першу в місті льодову ковзанку «Слайз». Облаштували та відкрили міський гімнастичний комплекс в приміщенні колишнього кінотеатру «Мир».