4-6 серпня 2020 року у Київському Палаці Спорту відбулася Одинадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти». Організатор заходу – компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук  України.

Про це розповідає Че24Online, передає ЧЕСНО.

Освітні заклади Черкас були представлені у номінаціях: “Компетентнісний підхід – основа якості змісту освіти“.  В якій золоту медаль здобула Черкаська  загальноосвітня  школа І-ІІІ ступенів № 8 Черкаської міської ради та срібну медаль – Черкаський гуманітарно-правовий  ліцей Черкаської міської ради. Та у номінації Міжнародне співробітництво як важливий фактор конкурентоспроможності української освітньої системи”, в якій Перша міська гімназія Черкаської міської ради отримала золоту медаль.

«Виставку супроводжувала змістовна тематична програма, яка включала конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, панельні дискусії і т.п. Участь в них взяли керівники, провідні фахівці і науковці НАПНУ та МОН України, освітяни-практики та представники закордонних закладів освіти, міжнародних представництв, а також випускники, учні, батьки і широка громадськість. Приємно що серед когорти таких достойних представників освіти, наші міські заклади визнані одними з кращих. Впевнений, спільними зусиллями, ми зможемо ще не раз заявити про наше місто на міжнародній арені. Вітаю всіх із заслуженими нагородами та бажаю подальших професійних перемог і успіхів!», – зазначає директор департаменту освіти та гуманітарної політики, свободівець Сергій Воронов.

Зазначимо, що до участі у конкурсах і заходах виставки запрошувалися навчальні заклади та наукові установи України, закордонні навчальні заклади, агенції освіти за кордоном, регіональні і муніципальні органи управління освітою, наукові та навчально-методичні центри, асоціації, фонди, виробники і дистриб’ютори засобів навчання, програм, проектів та рішень для освіти.