Онлайн-марафон «100 хвилин з молоддю для молоді» відбудеться 12 серпня о 15:00 год.

Його організовує Мінмолодьспорту спільно з Представництвом ООН в Україні та за підтримки Всеукраїнського молодіжного центру, передає ЧЕСНО з посилання на пресслужбу Черкаської ОДА.

Цьогоріч Міжнародний день молоді має тему: «Залучення молоді задля глобальних змін». Тож 10 активних молодих людей з різних куточків України, які є рушіями змін у своїх громадах вже готові поділитися своїми історіями успіху.

Під час бліц-обговорень кожен з учасників розповість про свій досвід: як змінювати світ навколо себе, займатися улюбленою справою, а також, які є можливості для інших молодих людей, що готові долучитись до цікавих ініціатив.

Захід відбуватиметься в онлайн-форматі та транслюватиметься на декількох Facebook-сторінках: United Nations in UkraineМіністерства молоді та спорту України, Фонду Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine.

Також інформуємо, що з 04 до 14 серпня глядачів телеканалів регіональних філій Національної суспільної телерадіокомпанії України (UA:Суспільне) знайомитимуть із цьогорічними лауреатами Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Відео будуть доступні в міжрегіональному проєкті «Ранок на Суспільному», у блоках між програмами в ефірі філій та на цифрових платформах.