24 серпня, в День незалежності України у Черкасах було презентовано політичну партію “За майбутнє”. У обласному центрі її очолює міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Про це розповідає видання Дзвін, передає ЧЕСНО.

“Ми хочемо бачити на Черкащині людей, які реально досягли  результатів. Це команда нашої партії, саме ті люди, які показали не словами, а на ділі, що черкащани їх підтримують. – зазначив на презентації лідер черкаського осередку партії, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. – Мені надзвичайно приємно, що  у місті Черкаси наша команда складається із професіоналів і патріотів. Це Геннадій Шевченко, учасник АТО, Олена Шевченко, заступник директора департаменту фінансової політики, підприємець Сергій Колесніченко, очільник комунального підприємства Павло Карась… Тобто це ті люди, які працюють на місто, створюють робочі місця”.

“Нас  об’єднує одне – любов до праці, бо в нашій команді всі люблять будувати, розбудовувати свій край. Зазначу, для розвитку Черкас багато зробив Анатолій Бондаренко. Звичайно, хтось завжди мера критикує,  але можна побачити,  як Черкаси розквітли. Нас об’єднує сьогодні бажання працювати, і ми, маючи  потужну команду в обласній раді, в міських радах, в ОТГ, – зможемо розбудувати Черкащини, зробити багато гарних справ”, – зазначив нардеп Антон Яценко, який очолює команду “За майбутнє” в Черкаській області.

Лідери партії “За майбутнє” переконані, що Черкаси мають перспективу стати чи не найкращим мітом країни.

“Туристичний потенціал Черкас ми презентуємо окремо в проєкті, схожому до уманського проєкту, реалізованого Антоном Яценком, – “Софіївка – 2″. Це буде проєкт, про який я мрію, – набережна, одна з найкращих в країні. Переконаний, що спільною роботою ми виведемо Черкаси в трійку найкомфортніших для проживання міст держави, адже за ці непрості роки ми підняли наше місто з 14-го на 7-ме місце, набрали обертів і не збираємось зупинятись”, – додав Бондаренко.