У п’ятницю, 21 серпня, у Будинку футболу у Києві відбулася XХVІІІ Конференція Професіональної футбольної ліги України, у які взяв участь директор МСК «Дніпро» Юрій Гончаров.

Про це розповідає Черкаський спорт, передає ЧЕСНО.

Директор МСК “Дніпро” (Черкаси) отримав з рук в.о. президента ПФЛ Олександра Каденка атестат на участь команди у II професійній лізі чемпіонату України.

Потім відбулося жеребкування першого попереднього етапу Кубку України сезону 2020-2021, яке визначило в суперники черкаській команді рівненський “Верес”.

Також було сформовано склади груп Другої професійної ліги.

Головний тренер МСК «Дніпро» прокоментував отриманих суперників по Чемпіонату та Кубку України.

«Щодо нашого суперника по першому попередньому етапі Кубку України сезону 2020-2021 років, то скажу, що НК «Верес» (Рівне) – це міцна команда з амбіціями, укомплектована якісними футболістами. Нам буде цікаво з ними грати і для нас це буде серйозна перевірка перед стартом чемпіонату України, – відзначив у коментарі «Черкаському спорту» Ігор Столовицький. – Відносно складу групи і нашої участі у чемпіонаті України, то тут ми новачки і розуміємо, що нам буде не легко. При цьому, незважаючи на те, що у нашому складі багато молодих футболістів, вихованців місцевого футболу, ми будемо налаштовуватись на кожну гру по-бойовому, щоб показати змістовну гру і здобути позитивний результат».