Президент ФК ЛНЗ Лебедин Андрій Полтавець розповів про розвиток  клубу  в  напрямку  професійної  команди.

Про це інформує пресслужба ФК ЛНЗ, передає ЧЕСНО.

“Наступний сезон ми проведемо знову в чемпіонаті аматорів і тільки через рік зможемо грати в Другій лізі”, – зазначив Полтавець.

“Не  буду  з усією впевненістю говорити, що через умовно 5 років будемо  грати  в  УПЛ – це було б не розумно та поспішно. Але  поступово  рухатись  в цьому  напрямку  ми  будемо.

В  кінцевому  результаті  ми  хочемо,  щоб  ФК  ЛНЗ  став  не  тільки проектом  для  задоволення,  а  і  самоокупним  бізнесом. Ми  готові  інвестувати в  молодих  футболістів, виводити іх на новий  рівень і, не буду приховувати, заробляти на цьому.

На сьогодні всі можливості у нас для цього є – любов до футболу, бажання, матеріальні можливості (фактично це інвестиція), необхідна стартова інфраструктура, команда професійних  менеджерів компанії: фінансисти, юристи, маркетинг, служба безпеки тощо.  Якщо  основний  бізнес  компанії  LNZ  Group буде  і  надалі  успішно  розвиватись, як кажуть агрономи, – «головне,  щоб  була  волога»  плюс,   як  кажуть  фінансисти, – «головне – це  гарна ціна на зерно», то  ми  не  бачимо  перешкод,  щоб  наші  цілі  не  збулись. Надалі все буде  залежати від футбольних  менеджерів  та  футболістів.

Наголошую, що  ми не будемо будь-якою ціною підніматись до вершини, будемо зважувати кожен наступний крок”, – розповів президент ФК ЛНЗ.